Cesta: OMA » Cyklotrasy » žltá » bicycle » Za históriou Sniny
Za históriou Sniny
Občerstvenie popri ceste:
U Sklenára ¤, U Mecha ¤, reštaurácia ¤, Stupavská krčma ¤, ART Club ¤, Alfredo Espresso ¤, Di Stefano ¤, Adria ¤, Bagetka ¤, Cyprián ¤, Bowling bar ¤, Central pub & restaurant ¤, Šport bar ¤, Capri ¤, Minos ¤, Herkules ¤, Diner ¤, Fiesta - Coffee & Cocktail Bar ¤, Bagetka ¤, pitná voda ¤Ubytovanie popri ceste:
barierový prístup ¤, Adria ¤, Autocamping Snina ¤, Hotel Kamei ¤, Vihorlat resort ¤Vedie cez
obytná oblasť: 5,5 km (81,13 %)Typ cesty
ulica: 3,0 km (43.5 %), cyklistický chodník: 1,27 km (18.6 %), nespevnený chodník: 0,83 km (12.2 %), chodník: 469 m (6.9 %), neklasifikovaná cesta: 358 m (5.3 %), cesta I. triedy: 352 m (5.2 %), obytná zóna: 341 m (5 %), prístupová komunikácia: 196 m (2.9 %), schody: 40 m (0.6 %)Trasa prechádza okresmi
okres Snina: 6,8 km (100 %),Trasa vedie cez obce
Snina: 6,8 km (100 %),Geomorfologické celky
Beskydské predhorie: 6,8 km (100 %),Snina, predpoveď počasia
Predpoveď na 2023-05-31 14:00:00:
Teplota: 23.1°C
partlycloudy_day Zrážky: 00mm Oblačnosť: 51.6%
Severovýchodný vietor 3.8 m/s (14 km/h)
Predpoveď na dnes:
dnes
Zajtra dátum zajtra:
zajtra
Slnko od ráno do večer.
Predpoveď počasia z yr.no, vďaka Nórskemu meteorologickému ústavu a NRK. viac
Viac info: aktualizovať mapu, uprav v JOSM (pokročilé), -5310665, stiahni GPX, najbližšia MHD, route: bicycle, rcn: yes, network: rcn, osm uid: 0, rcn ref: 8905, website: https://www.snina.sk/cyklochodnik za historiou sniny.phtml?id3=73707, complete: no, route name: Za históriou Sniny, osm version: 26, osm changeset: 0, osm timestamp: 2022 08 18T21:58:37Z, dlzka: 6815, pocet seg: 11, lon: 22.1572, lat: 48.9847,
Podpor projekt OMA:

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.
Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, fotky do Freemap galérie, články do wikipédie, ...
Zdroj dát
Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL.